Lindströms Bilel & Diesel i Skövde
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice extra-servicesservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-serviceservice additional-heatingservice turn-off-twos

Belysning

featured image

En fungerande belysning är livsviktigt

Hur bra är din bils belysning? En korrekt inställd strålkastare ger dig en högre säkerhet på vägen när du kör i mörker. Det gäller i synnerhet för oss i Sverige där de mörka nätterna är många och långa. Ofta kan det också finnas anledning att hålla utkik efter vilt längs vägarna. 

I vår verkstad i Skövde kan du få hjälp med ljusinställning och ljusservice. För att du ska få det bästa ljuset på vägen arbetar vi med kvalitetsprodukter från Bosch och Hella. Boka gärna en kontroll av strålkastarna när hösten och vintermörkret närmar sig. För säkerhets skull. Tänk också på att en felaktig ljusinställning kan resultera i att du får en 2a på bilbesiktningen.

Ljusramper, extraljus och arbetsbelysning

Är du i behov av ett extra kraftfullt ljus?  Eller behöver du belysning för att kunna göra jobbet?
På Lindströms Bilel & Diesel i Skövde har vi ett stort urval av ljusramper och extraljus. Vi säljer även arbetsbelysning som kan ge dig ljus i alla riktningar du önskar. Självklart kan vi se till att du får allt monterat och klart.  


Lindströms Bilel & Diesel i Skövde – en bilverkstad inom Bosch Car Service

Vi är en heltäckande bilverkstad inom Bosch Car Service – den största oberoende bilverkstadskedjan i världen. Hos oss kan du få hjälp med alla typer av bilreparationer och bilservice för samtliga märken – bensin, diesel och eldrivna bilar. Våra välutbildade tekniker kan utföra diagnos och kontroll av bilens elektronik med Bosch avancerade testteknik. Vi använder bilreservdelar med Boschgaranterad kvalitet. Det innebär att du får samma kvalitet som hos din märkesverkstad och att du kör härifån med bibehållen nybilsgaranti. Välkommen till Bosch Car Service!