Lindströms Bilel & Diesel i Skövde
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice extra-servicesservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-serviceservice additional-heatingservice turn-off-twos

Bildelar & Produkter

featured image

Vi har produkter från kända varumärken som Bosch. Hella. VDO. Eberspächer. Webasto. Stoneridge. Avantia. Cargo. Brodit. KCR. Smartstart. Dräger. Foxguard. mm.

Vi har stort utbud av bytesgeneratorer och startmotorer till alla fordon. Har vi inte på hyllan så har vi snabba leveranser från våra leverantörer. Allt för att ge er bra service.

I butiken kan vi demonstrera LED och Xenon lampor i ett stort utbud.

Läs mer om våra Bosch bilreservdelar.


Lindströms Bilel & Diesel i Skövde – en bilverkstad inom Bosch Car Service

Vi är en heltäckande bilverkstad inom Bosch Car Service – den största oberoende bilverkstadskedjan i världen. Hos oss kan du få hjälp med alla typer av bilreparationer och bilservice för samtliga märken – bensin, diesel och eldrivna bilar. Våra välutbildade tekniker kan utföra diagnos och kontroll av bilens elektronik med Bosch avancerade testteknik. Vi använder bilreservdelar med Boschgaranterad kvalitet. Det innebär att du får samma kvalitet som hos din märkesverkstad och att du kör härifån med bibehållen nybilsgaranti. Välkommen till Bosch Car Service!