Lindströms Bilel & Diesel i Skövde
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice extra-servicesservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-serviceservice additional-heatingservice turn-off-twos

Välkommen till vår bilverkstad i Skövde!

featured image

En riktig bilverkstad för alla märken

I vår välutrustade bilverkstad på Kylarvägen i Skövde  utför vi bilreparationer och bilservice för alla märken. Vi använder reservdelar med högsta kvalitet från Bosch eller andra delar i originalkvalitet. Med många år i branschen kan vi garantera att vi tar hand om din bil på bästa sätt.

Världsledande utrustning

Som en del av Bosch Car Service använder vi världsledande testutrustning för att ställa diagnos på din bil, och vi använder alltid den mest moderna tekniken från Bosch.
Du kan läsa mer om Bosch testutrustning här.

Bilservice eller bilreparation – vi hjälper dig!

Vi fixar det mesta med din bil, oavsett om den har bensin-, diesel- eller elmotor. Du kan tryggt lämna bilen till oss om du behöver hjälp med service. Vi utför även reparation och service av din AC eller värmare och byte av hjul. Vår verkstad är dessutom ackrediterad för arbeten med taxametrar, färdskrivare och alkolås.

Vänta inte för länge med att boka bilservice

Ring oss direkt på 0500-48 60 50 så bokar vi in en tid för dig!


Lindströms Bilel & Diesel i Skövde – en bilverkstad inom Bosch Car Service

Vi är en heltäckande bilverkstad inom Bosch Car Service – den största oberoende bilverkstadskedjan i världen. Hos oss kan du få hjälp med alla typer av bilreparationer och bilservice för samtliga märken – bensin, diesel och eldrivna bilar. Våra välutbildade tekniker kan utföra diagnos och kontroll av bilens elektronik med Bosch avancerade testteknik. Vi använder bilreservdelar med Boschgaranterad kvalitet. Det innebär att du får samma kvalitet som hos din märkesverkstad och att du kör härifån med bibehållen nybilsgaranti. Välkommen till Bosch Car Service!