Lindströms Bilel & Diesel i Skövde
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice extra-servicesservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-serviceservice additional-heatingservice turn-off-twos

Alkolås

Vi kan alkolås i fordon!

Lindströms Bilel & Diesel i Skövde är en certifierad verkstad för villkorade alkolås. Vi installerar och servar kända märken som Dräger och Dignita.

Observera att det endast är en auktoriserad verkstad som får hantera villkorade alkolås. Vid obehörig hantering finns det risk att Transportstyrelsen återkallar det villkorade körkortet.

 

 

 


Lindströms Bilel & Diesel i Skövde – en bilverkstad inom Bosch Car Service

Vi är en heltäckande bilverkstad inom Bosch Car Service – den största oberoende bilverkstadskedjan i världen. Hos oss kan du få hjälp med alla typer av bilreparationer och bilservice för samtliga märken – bensin, diesel och eldrivna bilar. Våra välutbildade tekniker kan utföra diagnos och kontroll av bilens elektronik med Bosch avancerade testteknik. Vi använder bilreservdelar med Boschgaranterad kvalitet. Det innebär att du får samma kvalitet som hos din märkesverkstad och att du kör härifån med bibehållen nybilsgaranti. Välkommen till Bosch Car Service!