Lindströms Bilel & Diesel i Skövde
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice extra-servicesservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-serviceservice additional-heatingservice turn-off-twos

Bilservice & bilreparation i Skövde

featured image

Moderna bilar kräver moderna serviceverkstäder. Lindströms Bilel & Diesel i Skövde är en del av Bosch Car Service. Det innebär att vi kan erbjuda ett heltäckande tjänsteutbud inom bilservice och bilreparationer.

Underhåll och kontroll av bilen

Hos oss får du alltid kvalitetsservice och reservdelar från Bosch till bra priser, oavsett om din bil drivs av bensin, diesel eller el. Om du är en smart bilägare vet du att regelbunden bilservice förlänger din bils livslängd och ger dig ett mer problemfritt bilägande. En bra tumregel kan vara att kontrollera bilen inför vintern och sommaren eller innan du ger dig ut på semestervägarna. Vid vår verkstad i Skövde kan vi också utföra anpassad bilservice efter servicebok eller elektroniskt intervall.

Mekaniska bilreparationer

Även om moderna bilar är högteknologiska finns det många mekaniska komponenter som utsätts för slitage under årens lopp. Vi har attraktiva paketerbjudanden för reparation eller byte av till exempel avgassystem, stötdämpare, servosystem och hjullager. Om det skulle behövas reparerar eller byter vi även motorns mekaniska delar som kylsystem, insugningselement och kam- och drivremssatser.

Bilservice av bensinbilar och dieselbilar

Bosch är världens ledande leverantör av modern bränsleinsprutningsteknik. Därför kan vi erbjuda expertråd och bilservice för både dieselbilar och bensinbilar med mycket hög kvalitet. Vi utför reparation av bensininsprutningssystem, dieselinsprutningssystem, tändningssystem, insugssystem, avgassystem samt kontroller av avgaser och emission.

Service & reparation av släpvagnar

I vår verkstad i Skövde finns ett stort och brett kunnande. Förutom bilservice erbjuder vi även service och reparationer av släpvagnar. Ett regelbundet underhåll av din släpvagn är inte bara viktigt ur säkerhetssynpunkt, du kan också räkna med en längre livslängd.

Bra att veta inför service


Lindströms Bilel & Diesel i Skövde – en bilverkstad inom Bosch Car Service

Vi är en heltäckande bilverkstad inom Bosch Car Service – den största oberoende bilverkstadskedjan i världen. Hos oss kan du få hjälp med alla typer av bilreparationer och bilservice för samtliga märken – bensin, diesel och eldrivna bilar. Våra välutbildade tekniker kan utföra diagnos och kontroll av bilens elektronik med Bosch avancerade testteknik. Vi använder bilreservdelar med Boschgaranterad kvalitet. Det innebär att du får samma kvalitet som hos din märkesverkstad och att du kör härifån med bibehållen nybilsgaranti. Välkommen till Bosch Car Service!