Lindströms Bilel & Diesel i Skövde
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice extra-servicesservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-serviceservice additional-heatingservice turn-off-twos

Färdskrivare & taxametrar

Vi kan service och installation av färdskrivare och taxametrar

Arbetar du inom yrkestrafiken och kör med färdskrivare? Vi på Lindströms Bilel & Diesel i Skövde har en gedigen erfarenhet av både service och installation av såväl analoga som digitala färdskrivare. Vi servar bland annat välkända märken som Stoneridge och VDO. 

När det gäller taxameterservice har våra verkstadstekniker full koll på märken som Digitax, Semel och Halda.


Lindströms Bilel & Diesel i Skövde – en bilverkstad inom Bosch Car Service

Vi är en heltäckande bilverkstad inom Bosch Car Service – den största oberoende bilverkstadskedjan i världen. Hos oss kan du få hjälp med alla typer av bilreparationer och bilservice för samtliga märken – bensin, diesel och eldrivna bilar. Våra välutbildade tekniker kan utföra diagnos och kontroll av bilens elektronik med Bosch avancerade testteknik. Vi använder bilreservdelar med Boschgaranterad kvalitet. Det innebär att du får samma kvalitet som hos din märkesverkstad och att du kör härifån med bibehållen nybilsgaranti. Välkommen till Bosch Car Service!